Info

JA, jeg har ikke den meste proffesionelle, moderne, og fancy hjemmeside, men denne her fungerer og har det formål den skal, nemlig at fortælle dig det vigtigste info, og give dig muligheden for at kontakte mig :)
Dette er selvfølgelig også en af tingene der gør, at jeg kan holde priserne nede ;)
- men nok om det!
 
Lidt om Mig og firmaet
 
Jeg hedder Casper og er indehaver af Stevns Multiservice. Det er også mig du vil møde ude på opgaverne. Jeg er en frisk ung mand på 27 år, og jeg har været selvstændig erhvervsdrivende som altmuligmand siden februar 2014. Jeg havde firmaet Handymanden Faxe, fra marts 2014, og til november 2016, hvor jeg blev ramt af sygdom og desværre måtte lukke. Men jeg er frisk og klar igen til en masse nye udfordringer. Jeg er startet op igen som Stevns Multiservice i Maj 2017 med en fantastisk opstart og meget hurtig vækst og tilbagekommende kunder.
 
Siden barnsben har jeg altid haft et stykke værktøj i hånden og været med til at bygge alle steder. Jeg er derfor selvlært på alle punkterne/opgaverne. Jeg har dog en hel del års erfaring indenfor det jeg laver og kan derfor godt stå indefor jeg leverer et pænt stykke arbejde, kommer til aftalt tid og rydder pænt op efter mig.
 
• jeg udfører et pænt stykke arbejde
• jeg holder, hvad jeg lover
• jeg kommer til tiden
• jeg udviser omhu og interesse for opgaven
• min timepris betyder overskuelig og reel pris
 
Mit slogan er:

Tilfredse kunder = glade kunder og
Glade kunder = flere kunder
Jeg elsker glade og tilfredse kunder, som anbefaler mig til andre!
 
Vælger du at lade mig udføre opgaven fra A-Z, dvs. måle op, købe ind, udføre opgaven og rydde op - indkøber jeg alle materialer og lejer relevant udstyr til markedspris. Disse udgifter indgår i den senere fremsendte faktura, som også detaljeret specificerer det udførte arbejde, så du ved præcis, hvad du betaler for. Du modtager faktura umiddelbart efter opgaven er afsluttet og jeg kører med 5 dages betaling.
 
Jeg udfører kun IKKE autoriseret arbejde.
 
Transport til/fra din adresse afregnes på kørselstillæg (se priser), uden køretid. Men kørsel til/fra eventuelle indkøb af materialer afregnes både på tidsforbrug og km. Du er velkommen til at bestille en handymand, hvad enten du bor i Gentofte, Gedser eller Gilleleje.
 
 
Betaling skal ske via bankoverførsel eller via mobilepay.
Vi modtager IKKE kontant betaling
 
 
Ved større opgaver/måneds aftaler til erhverv opkræves aconto betaling/forudsbetaling inden arbejdet påbegyndes.
Opgaven ANNULLERES såfremt aconto/forudsbetaling ikke er modtaget rettidigt.
Skriftlig accept af tilbud/opgave skal foreligge sammen med indbetalingen.
Stevns multiservice | CVR: 35787267 | v. Casper Brix Dyhring Winther, Frøslev Bygade 11 - 4660 St.Heddinge - Stevns  | Tlf.: 82820090 | stevns-multiservice@mail.dk