Det siger vores kunder om os..

Anmeldelser 1-5 stjerner (5-bedst)
Anmeldelser udfyldt af vores kunder
 

Navn: Kaja
Dato for besøg af os:
- 04-02-2019
Postnummer og by:
- 4660
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Topkapning af træer
RIS/ROS:
- Kun yderst tilfredshed her fra
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Lære at drikke kaffe :-)
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Har benyttet firmaet før
Dine 3 ord der beskriver Stevns Multiservice:
- Præcis, billig og behagelig
Jeg accepterer denne anmeldelse vil blive vist på hjemmesiden:
- Ja
Emne:
- Vi ses igen til august/september
Besked:
Casper er indet mindre end fantastisk. Vi laver meget selv på vores lille landsted, men når omfanget af en opgave bliver for stor, eller når tiden ikke er til det, så ringer vi efter Casper. Han er punktlig, billig og behagelig. Kun varme anbefalelser her fra.
 
 
Virksomhed: Privat
Navn: Camilla
Dato for besøg af os:
- 25-03-2019
Postnummer og by:
- 4690 haslev
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
-Opgravning af rødder/hæk og bortkørsel
RIS/ROS:
- Alt til UG :)
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Næ
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Facebook
Dine 3 ord der beskriver Stevns Multiservice:
- imødekommende,effektiv,super pris
Jeg accepterer denne anmeldelse vil blive vist på hjemmesiden:
- ja
Emne:
- Rødder/Hæk
Besked:
Meget imødekommende,hurtigt respons på facebook,super fair pris, udførsel af arbejde til UG :) Vil helt sikkert anbefale Casper og benytter ham gerne til vores kommende projekter i fremtiden. 
 
 
Navn: Elinor Denning
Dato for besøg af os:
- 10-01-2019
Postnummer og by:
- 4660 store Heddinge
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Renovering Køkken og lægning af vinyl på gulv
RIS/ROS:
- Du gjorde præcis som forventet og mere til
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Næ , ikke umiddelbart
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Facebook
Dine 3 ord der beskriver Stevns Multiservice:
- Effektiv, præcis, billig
Jeg accepterer denne anmeldelse vil blive vist på hjemmesiden:
- Ja
 
 
Navn: June Kaimer Christensen
Dato for besøg af os:
- 28-11-2018
Postnummer og by:
- 4600 Køge
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Oprettet et skur og lavet en havelåge.
RIS/ROS:
- Kan kun give ros for et godt stykke arbejde, og god service.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Fandt jer på nettet.
Emne:
- Skur
 
 
Navn: Birthe Christensen
Dato for besøg af os:
- 12-12-2018
Postnummer og by:
- 4653 Karise
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 4
Aftaler 1-5:
- 4
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Åbent skur til affaldsspande
RIS/ROS:
- Arbejdet ser pænt ud, Havde gode ideer til nye projekter vi talte om.
Sagde ikke nej til en lille ikke bestilt opgave jeg ikke selv kunne klare
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- På facebook
Besked:
Ringer igen til foråret
 
 
Navn: Bente og Flemming Sørensen
Dato for besøg af os:
- 09-12-2018
Postnummer og by:
- 4640 Faxe
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Akut opstået problem sent lørdag aften, løst allerede søndag morgen
RIS/ROS:
- Man kan altid regne med dig, og vi sætter stor pris på dit arbejde og din ærlighed.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Bare vær som du er
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Vi har brugt dig flere gange og kommer helt sikret til st gøre det igen
 
 
Virksomhed: Ejerforeningen Den gamle Lægegård, Terslev
Navn: Lisbet Henneby
Dato for besøg af os:
- 12-11-2018
Postnummer og by:
- Terslev, 4690 Haslev
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Havearbejde og rensning af tagrender, afløb
RIS/ROS:
- Hurtig og omhyggelig service, med altid god kommunikation, trods firmaets tidspres
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:

 
Navn: Jesper
Dato for besøg af os:
- 08-11-2018
Postnummer og by:
- 2300 Købehavn S
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 4
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Træterrasse samt åben overdækning
RIS/ROS:
Alle aftaler overholdt på minuttet
Prisoverslag præcist og overholdt (alt udspecificeret på faktura)
Veludført arbejde
Fremragende kommunikation
Super service
Fleksibel, pragmatisk, effektiv
Jeg kan kun give Casper mine bedste anbefalinger.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?
 
 
Navn: Vita Pedersen
Dato for besøg af os:
- 09-11-2018
Postnummer og by:
- 4760 Vordingborg
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- fælde buske
RIS/ROS:
- jeg har så meget ros til arbejdet så på en skala fra 1-10
bliver det 10
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- jeg ved ikke hvad det skulle være
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- fra min datter
 
 
Facebook anmeldelse:
Kaja Vang Larsen anbefaler Stevns Multiservice.
Jeg skulle have lavet 2 isoleret letvægts vægge.
Casper gav et fordelagtigt tilbud, Casper holdt mig orienteret under vejs og leverede et flot resultat på rekord tid. udover det er Casper et behageligt og hyggeligt menneske at have inde for sine døre.... Jeg vil helt sikkert fange Casper igen til næste projekt på listen.
 
 
Navn: Kaja Lars
Dato for besøg af os:
- 18-10-2018
Postnummer og by:
- 4660
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Opsætning af væg i stald
RIS/ROS:
- God pris, god service, godt selskab.... Vil vende tilbage med næste projekt!
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Lære at drikke kaffe ;-)
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Via din firmabil, og Facebook.
 
 
Dato: 21/09-2018
Anmeldt af: Anette Herforth Madsen, 4660 Store Heddinge
Skala 1-5 (5 højest):
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:
Ryddet og fældet træer og buske
Faktisk fik vi ordnet haven mere end først beregnet, og utroligt effektiv i alle 3 dage.. Og ikke mindst et godt samarbejde..
Det bliver ikke sidste gang vi ringer efter Casper
 

Navn: Jette Ibsen
Dato for besøg af os:
- 14-09-2018
Postnummer og by:
- 4600 køge
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Grave rødder op
RIS/ROS:
- Lidt hurtig på aftrækkeren til at sende rykker på manglende betaling. 6. dagen efter udført arbejde.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Jeg kontaktede dig faktisk via messenger for flere måneder siden, da du havde svaret på mit opslag på FB "Vores Strøby Egede" hvor jeg efterlyste en der kunne grave rødder op, men du svarede aldrig. Vær opmærksom på messenger hvis du svarer FB opslag.
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Se ovenstående.

 
Navn: Lene Kofoed Hansen
Dato for besøg af os:
- 19-09-2018
Postnummer og by:
-Vallensbæk
Tak for flot arbejde Casper både med hegn, låge og med fældning af æbletræ. Du er super god til at kommunikere om opgaverne, du holder hvad du lover og du leverer et flot stykke arbejde. Vores bedste anbefalinger til dig.
 
 
Navn: Ole Rådhede
Dato for besøg af os:
- 05-09-2018
Postnummer og by:
- 4600 Køge, Strøby egede
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Opsætning af raftehegn
RIS/ROS:
- Flot arbejde, hurtig udførelse, indgåede aftaler holdt, intet at klage over.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Fortsæt det gode arbejde
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Facebook
 
 
Dato: 20/09-2017
Anmeldt af: Snevagten A/S, SNEVAGTEN A/S, 2610 Rødovre
Byggeår: 2017
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
5.0
Opgaver: Udvendig, Indvendig, Omkring
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
 
 
Navn: Arne Nielsen
Dato for besøg af os:
- 25-08-2018
Postnummer og by:
- 4671 Strøby Ladeplads
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Nedtagning og bortkørsel af udestue/drivhus
RIS/ROS:
- Arbejdet blev udført til min fulde tilfredshed.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Nej, det tror jeg ikke.
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Jeg er tidligere kunde.
 
 
Navn: Ina Harle
Dato for besøg af os:
- 14-08-2018
Postnummer og by:
- 4600
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 4
Kommunikation 1-5:
- 4
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Udluftning på loft samt opsætning af skillevæg
RIS/ROS:
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:

 
Navn: Langfeldt
Dato for besøg af os:
- 31-07-2018
Postnummer og by:
- 4671 Strøby
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Udvidelse af brændeskur
RIS/ROS:
- Arbejdet blev udført lige som vi havde aftalt og til tiden, så der er kun ROS
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Det er der ikke
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Google Handymann Stevns

 
Navn: Henrik Smidt
Dato for besøg af os:
- 02-07-2018
Postnummer og by:
- 4690
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- klipning af hæk, samt oprydning og bortkørsel af hækaffald
RIS/ROS:
- hækken er klippet pænt og lige og der er ryddet rigtigt pænt op efter klipningen.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- nej det er perfekt
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- fandt jer på nettet
Emne:
- hækklipning 
 
 
Navn: Sanni Juul
Dato for besøg af os:
- 26-06-2018
Postnummer og by:
- 4700 Næstved
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Overdækning foran vores hus.
RIS/ROS:
- Flot stykke arbejde. En overdækning lige, som vi ønskede
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Har brugt firmaet tidligere
 
 
Navn: Sanni Juul
Dato for besøg af os:
- 05-06-2018
Postnummer og by:
- 4700 Næstved
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Optagning af hæk, fjernet gammelt hegn, opsat nyt hegn med kattesikring
RIS/ROS:
- Vi har fået en rigtig god og pæn løsning. Et havehegn med kattesikring i toppen.
Aftaler er blevet holdt og prisen var på et fint niveau.
Vores oplevelse er helt igennem positiv.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
-
 
 
Navn: Rudi Brandt
Dato for besøg af os:
- 12-05-2018
Postnummer og by:
- 4720
Skala 1-5 (5 højest):
-
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- 5
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- 5
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Græsslåning
RIS/ROS:
-
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Googlede græsslåning
 
 
Navn: Conni Nielsen
Dato for besøg af os:
- 10-05-2018
Postnummer og by:
- 4600 Køge
Skala 1-5 (5 højest):
-
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Ny terrasse
RIS/ROS:
- STOR tak for god kommunikation under forløbet og overholdelse af aftalte tidspunkter
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Det kan jeg ikke umiddelbart se
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Jeg har set dig på fb
 
 
Navn: Frederik Gustafsen
Dato for besøg af os:
- 27-04-2018
Postnummer og by:
- 4600 Køge
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Fælde 2 høje træer med brug af lift
RIS/ROS:
- Hurtig svar og perfekt udført arbejde.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Nej
 
 
Navn: Mette S
Dato for besøg af os:
- 26-03-2018
Postnummer og by:
- 4660
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- ikke relevant
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- klippe hæk ned
RIS/ROS:
- Casper er super sympatisk og overholder alle aftaler. Kommer også med forslag til hvad der med fordel kan gøres. :-)
Er der noget vi kan gøre bedre?:


Navn: Mads Rasmussen
Dato for besøg af os:
- 19-03-2018
Postnummer og by:
- 4653 karise
Skala 1-5 (5 højest):
-
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Rodfræsning af rødder i have, samt flishugning
RIS/ROS:
- Super godt arbejde. Meget tilfreds med resultatet.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Har svært ved og finde på noget.

 
Navn: Claus holland
Dato for besøg af os:
- 14-03-2018
Postnummer og by:
-4600
Skala 1-5 (5 højest):
-
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftale 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja bestemt
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Beskæring af hæk
RIS/ROS:
- Super flot arbejde
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Besked:
Tak for et flot arbejde
 
 
Navn: Anja Rasmussen
Dato for besøg af os:
- 18-01-2018
Postnummer og by:
- 4640 Faxe
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Opsætning af haveskur
RIS/ROS:
- Flot arbejde - hurtigt og effektivt. Virkelig en skøn håndværkeroplevelse. Stor ros for god information under processen - fra tilbudsgivning, under arbejdets udførelse og afsluttende gode råd med på vejen.
Flot arbejde med opsætning af haveskur. Udført omhyggeligt, pænt og effektivt. Overholder aftaler og ikke mindst kommunikere ud i god tid, hvad planen er. Afslutningsvis fik jeg lidt gode råd med på vejen med hensyn til vedligeholdelse. Da fakturaen kom var arbejdet faktisk billigere end tilbuddet. Tak for et godt arbejde, Casper.
Tak Casper.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
 
 
Dato: 18/01-2018
Anmeldt af: Billy Petersen, 2680 Solrød Strand
Byggeår2018
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:  
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde
indskæring af hæk
Super service både inden udførelse samt efter udførelse af arbejdet, idet vi blev orienteret hvornår det blev udført, og efter at arbejdet var udført, hvor vi fik en meddelelse med et billede på sms, at nu var arbejdet udført. Det kunne ikke være bedre, og ingen tvivl om, at Stevns Multiservice vil vi benytte igen, samt anbefale til andre.
 
 
Dato: 10/12-2017
Anmeldt af: Jeanette Press, 4652 Hårlev
Byggeår: 2017
Opgaver: Omkring, Indkørsel
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Bortskaffelse af byggematerialer
Super professionelt arbejde. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 05/01-2018
Anmeldt af: Michaels håndværkerservice. , Michaels håndværkerservice, 4600 Køge
Byggeår: 2018
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Arbejdes lamper og blizt blink
Casper har fikset min ladbil med en masse arbejdes lys og blizt blink.
Kan klart anbefalede Casper
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde


Dato: 16/01-2018
Anmeldt af: Charlotte Poulsen, 4640 Faxe
Byggeår2017
OpgaverIndvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde
Hjælp til isolering af 1.sal
Man er i gode hænder. Hvis der er tvivl om kvalitet og udførsel fra håndværkers side udføres opgaven ikke. Håndværker med sans for kvalitet og ordentlig udførsel af opgaven til fair pris.
 
 
Dato: 07/12-2017
Anmeldt af: Pia Hingstrøm, 4700 Næstved
Byggeår2017
OpgaverUdvendig, Indvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Hegn.Og Små ting.
Håndværkeren kommer til tiden som aftalt.
Arbejder uden pauser. Koncentraret og rigtig.
Er meget pålidlig.
Værd at anbefale.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 10/12-2017
Anmeldt af: Jeanette Press, 4652 Hårlev
Byggeår2017
OpgaverOmkring, Indkørsel
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Bortskaffelse af byggematerialer
Super professionelt arbejde. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde


Dato: 25/11-2017
Anmeldt af: Birgit Ingvor, 4600 Køge
Byggeår2017
OpgaverIndvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:
Flytteopgaver
Hjulpet med praktiske opgaver to gange i forbindelse med flytning.
Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
4
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 4.5
Verificeret kunde

 
Dato: 26/11-2017
Anmeldt af: Andre Rafn, 4653 Karise
Byggeår2017
OpgaverIndvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Efterisolering af 100m2 med 95mm isolering. Ej på lavloft over stue grundet utilgængelighed.
Rigtig god service, han holdt sine aftaler, og har lavet et godt stykke arbejde
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 26/11-2017
Anmeldt af: Jytte Madsen, 4632 Bjæverskov
Byggeår2017
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Klippet hæk, skrællet græs af, kørt affald væk. God oplevelse. 
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato for besøg af os:
- 10-11-2017
Navn: Hans Mollerup
Postnummer og by:
- 4673 Rødvig Stevns
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5 Alle aftaler blev overholdt
Kommunikation 1-5:
- 5 En behagelig person at snakke med,og arbejde sammen med.
Generel tilfredshed 1-5:
- 5 virkelig tilfreds med udførelsen af opgaven
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA , til hver en tid
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA det vil jeg til hver en tid
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- En kraftig oprydning på grunden på grund af flytning og kørsel med affald
RIS/ROS:
- Jeg har kun godt at sige om Casper og hans gå påmod, og jeg er meget tilfreds med hans arbejde.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Intet.
Besked:
Jeg takker for et godt samarbejde.
 
 
Dato: 08/11-2017
Anmeldt af: Kasper Svensson, 4652 Hårlev
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Nedrivning af 2 gamle skure
Det har været en super oplevelse med en professionel tilgang hele vejen igennem.
Jeg kan klart anbefale dem og vil også selv bruge dem igen..
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 08/11-2017
Anmeldt af: Grethe Holme, 4660 Store Heddinge
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Hæk mod vej og bagved
Altid samarbejdsvillig, kommer til tiden og overholder aftaler. Meget fleksibel.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 13/11-2017
Anmeldt af: Charlotte Poulsen, 4640 Faxe
Byggeår: 2017
Opgaver: Omkring, Hegn/støttemur
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Opsætning af glashegn 10 stk
Overholder aftaler og laver et solidt og holdbart arbejde.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde
 
 
Dato: 15/10-2017
Anmeldt af: John Sørensen, 4652 Hårlev
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Lugning af ukrudt terrasse
Det tog kortere tid end estimeret
Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 4.6
Verificeret kunde

 
Dato: 29/10-2017
Anmeldt af: Dennis , 4690 Haslev
Byggeår: 2017
Opgaver: Omkring, Haveanlæg, Flisebelægning
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Lugning af ukrudt
kanon oplevelse....super kommunikation og meget flexible med aftalen.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 08/11-2017
Anmeldt af: Grethe Holme, 4660 Store Heddinge
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Hæk mod vej og bagved
Altid samarbejdsvillig, kommer til tiden og overholder aftaler. Meget fleksibel.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde
 
Dato: 08/11-2017
Anmeldt af: Kasper Svensson, 4652 Hårlev
Byggeår2017
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0


Nedrivning af 2 gamle skure
Det har været en super oplevelse med en professionel tilgang hele vejen igennem.
Jeg kan klart anbefale dem og vil også selv bruge dem igen..
 
Dato: 13-10-2017
Navn: Helene Buch Brøndel
Postnummer og by:
- 4600
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 4
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Opgravning af rødder i haven.
RIS/ROS:
- Super god service. Kasper prøver altid at finde den billigste og bedste løsning. Kan kun anbefale ham.
 
 
Dato: 10/10-2017
Anmeldt af: Arne Nielsen, 4671 Strøby
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Opsætning af hegn med låge
Opgaven bestod i indhegning af have med trådhegn, 95 meter, samt en låge ud mod vejen. Den blev løst hurtigt og perfekt.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

Stevns multiservice | CVR: 35787267 | v. Casper Brix Dyhring Winther, Frøslev Bygade 11 - 4660 St.Heddinge - Stevns  | Tlf.: 82820090 | stevns-multiservice@mail.dk