Anmeldelser

Anmeldelser 1-5 stjerner (5-bedst)
 
Navn: June Kaimer Christensen
Dato for besøg af os:
- 28-11-2018
Postnummer og by:
- 4600 Køge
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Oprettet et skur og lavet en havelåge.
RIS/ROS:
- Kan kun give ros for et godt stykke arbejde, og god service.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Fandt jer på nettet.
Emne:
- Skur
 
 
Navn: Birthe Christensen
Dato for besøg af os:
- 12-12-2018
Postnummer og by:
- 4653 Karise
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 4
Aftaler 1-5:
- 4
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Åbent skur til affaldsspande
RIS/ROS:
- Arbejdet ser pænt ud, Havde gode ideer til nye projekter vi talte om.
Sagde ikke nej til en lille ikke bestilt opgave jeg ikke selv kunne klare
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- På facebook
Besked:
Ringer igen til foråret
 
 
Navn: Bente og Flemming Sørensen
Dato for besøg af os:
- 09-12-2018
Postnummer og by:
- 4640 Faxe
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Akut opstået problem sent lørdag aften, løst allerede søndag morgen
RIS/ROS:
- Man kan altid regne med dig, og vi sætter stor pris på dit arbejde og din ærlighed.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Bare vær som du er
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Vi har brugt dig flere gange og kommer helt sikret til st gøre det igen
 
 
Virksomhed: Ejerforeningen Den gamle Lægegård, Terslev
Navn: Lisbet Henneby
Dato for besøg af os:
- 12-11-2018
Postnummer og by:
- Terslev, 4690 Haslev
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Havearbejde og rensning af tagrender, afløb
RIS/ROS:
- Hurtig og omhyggelig service, med altid god kommunikation, trods firmaets tidspres
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:

 
Navn: Jesper
Dato for besøg af os:
- 08-11-2018
Postnummer og by:
- 2300 Købehavn S
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 4
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Træterrasse samt åben overdækning
RIS/ROS:
Alle aftaler overholdt på minuttet
Prisoverslag præcist og overholdt (alt udspecificeret på faktura)
Veludført arbejde
Fremragende kommunikation
Super service
Fleksibel, pragmatisk, effektiv
Jeg kan kun give Casper mine bedste anbefalinger.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?
 
 
Navn: Vita Pedersen
Dato for besøg af os:
- 09-11-2018
Postnummer og by:
- 4760 Vordingborg
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- fælde buske
RIS/ROS:
- jeg har så meget ros til arbejdet så på en skala fra 1-10
bliver det 10
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- jeg ved ikke hvad det skulle være
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- fra min datter
 
 
Facebook anmeldelse:
Kaja Vang Larsen anbefaler Stevns Multiservice.
Jeg skulle have lavet 2 isoleret letvægts vægge.
Casper gav et fordelagtigt tilbud, Casper holdt mig orienteret under vejs og leverede et flot resultat på rekord tid. udover det er Casper et behageligt og hyggeligt menneske at have inde for sine døre.... Jeg vil helt sikkert fange Casper igen til næste projekt på listen.
 
 
Navn: Kaja Lars
Dato for besøg af os:
- 18-10-2018
Postnummer og by:
- 4660
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Opsætning af væg i stald
RIS/ROS:
- God pris, god service, godt selskab.... Vil vende tilbage med næste projekt!
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Lære at drikke kaffe ;-)
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Via din firmabil, og Facebook.
 
 
Dato: 21/09-2018
Anmeldt af: Anette Herforth Madsen, 4660 Store Heddinge
Skala 1-5 (5 højest):
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:
Ryddet og fældet træer og buske
Faktisk fik vi ordnet haven mere end først beregnet, og utroligt effektiv i alle 3 dage.. Og ikke mindst et godt samarbejde..
Det bliver ikke sidste gang vi ringer efter Casper
 

Navn: Jette Ibsen
Dato for besøg af os:
- 14-09-2018
Postnummer og by:
- 4600 køge
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Grave rødder op
RIS/ROS:
- Lidt hurtig på aftrækkeren til at sende rykker på manglende betaling. 6. dagen efter udført arbejde.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Jeg kontaktede dig faktisk via messenger for flere måneder siden, da du havde svaret på mit opslag på FB "Vores Strøby Egede" hvor jeg efterlyste en der kunne grave rødder op, men du svarede aldrig. Vær opmærksom på messenger hvis du svarer FB opslag.
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Se ovenstående.

 
Navn: Lene Kofoed Hansen
Dato for besøg af os:
- 19-09-2018
Postnummer og by:
-Vallensbæk
Tak for flot arbejde Casper både med hegn, låge og med fældning af æbletræ. Du er super god til at kommunikere om opgaverne, du holder hvad du lover og du leverer et flot stykke arbejde. Vores bedste anbefalinger til dig.
 
 
Navn: Ole Rådhede
Dato for besøg af os:
- 05-09-2018
Postnummer og by:
- 4600 Køge, Strøby egede
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Opsætning af raftehegn
RIS/ROS:
- Flot arbejde, hurtig udførelse, indgåede aftaler holdt, intet at klage over.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Fortsæt det gode arbejde
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Facebook
 
 
Dato: 20/09-2017
Anmeldt af: Snevagten A/S, SNEVAGTEN A/S, 2610 Rødovre
Byggeår: 2017
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
5.0
Opgaver: Udvendig, Indvendig, Omkring
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
 
 
Navn: Arne Nielsen
Dato for besøg af os:
- 25-08-2018
Postnummer og by:
- 4671 Strøby Ladeplads
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Nedtagning og bortkørsel af udestue/drivhus
RIS/ROS:
- Arbejdet blev udført til min fulde tilfredshed.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Nej, det tror jeg ikke.
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Jeg er tidligere kunde.
 
 
Navn: Ina Harle
Dato for besøg af os:
- 14-08-2018
Postnummer og by:
- 4600
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 4
Kommunikation 1-5:
- 4
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Udluftning på loft samt opsætning af skillevæg
RIS/ROS:
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:

 
Navn: Langfeldt
Dato for besøg af os:
- 31-07-2018
Postnummer og by:
- 4671 Strøby
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Udvidelse af brændeskur
RIS/ROS:
- Arbejdet blev udført lige som vi havde aftalt og til tiden, så der er kun ROS
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Det er der ikke
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Google Handymann Stevns

 
Navn: Henrik Smidt
Dato for besøg af os:
- 02-07-2018
Postnummer og by:
- 4690
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- klipning af hæk, samt oprydning og bortkørsel af hækaffald
RIS/ROS:
- hækken er klippet pænt og lige og der er ryddet rigtigt pænt op efter klipningen.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- nej det er perfekt
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- fandt jer på nettet
Emne:
- hækklipning 
 
 
Navn: Sanni Juul
Dato for besøg af os:
- 26-06-2018
Postnummer og by:
- 4700 Næstved
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Overdækning foran vores hus.
RIS/ROS:
- Flot stykke arbejde. En overdækning lige, som vi ønskede
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Har brugt firmaet tidligere
 
 
Navn: Sanni Juul
Dato for besøg af os:
- 05-06-2018
Postnummer og by:
- 4700 Næstved
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Optagning af hæk, fjernet gammelt hegn, opsat nyt hegn med kattesikring
RIS/ROS:
- Vi har fået en rigtig god og pæn løsning. Et havehegn med kattesikring i toppen.
Aftaler er blevet holdt og prisen var på et fint niveau.
Vores oplevelse er helt igennem positiv.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
-
 
 
Navn: Rudi Brandt
Dato for besøg af os:
- 12-05-2018
Postnummer og by:
- 4720
Skala 1-5 (5 højest):
-
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- 5
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- 5
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Græsslåning
RIS/ROS:
-
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Googlede græsslåning
 
 
Navn: Conni Nielsen
Dato for besøg af os:
- 10-05-2018
Postnummer og by:
- 4600 Køge
Skala 1-5 (5 højest):
-
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Ny terrasse
RIS/ROS:
- STOR tak for god kommunikation under forløbet og overholdelse af aftalte tidspunkter
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Det kan jeg ikke umiddelbart se
Hvor har du hørt om os da du kontaktede os?:
- Jeg har set dig på fb
 
 
Navn: Frederik Gustafsen
Dato for besøg af os:
- 27-04-2018
Postnummer og by:
- 4600 Køge
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Fælde 2 høje træer med brug af lift
RIS/ROS:
- Hurtig svar og perfekt udført arbejde.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Nej
 
 
Navn: Mette S
Dato for besøg af os:
- 26-03-2018
Postnummer og by:
- 4660
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- ikke relevant
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- klippe hæk ned
RIS/ROS:
- Casper er super sympatisk og overholder alle aftaler. Kommer også med forslag til hvad der med fordel kan gøres. :-)
Er der noget vi kan gøre bedre?:


Navn: Mads Rasmussen
Dato for besøg af os:
- 19-03-2018
Postnummer og by:
- 4653 karise
Skala 1-5 (5 højest):
-
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Rodfræsning af rødder i have, samt flishugning
RIS/ROS:
- Super godt arbejde. Meget tilfreds med resultatet.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Har svært ved og finde på noget.

 
Navn: Claus holland
Dato for besøg af os:
- 14-03-2018
Postnummer og by:
-4600
Skala 1-5 (5 højest):
-
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftale 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja bestemt
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Beskæring af hæk
RIS/ROS:
- Super flot arbejde
Er der noget vi kan gøre bedre?:
Besked:
Tak for et flot arbejde
 
 
Navn: Anja Rasmussen
Dato for besøg af os:
- 18-01-2018
Postnummer og by:
- 4640 Faxe
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Opsætning af haveskur
RIS/ROS:
- Flot arbejde - hurtigt og effektivt. Virkelig en skøn håndværkeroplevelse. Stor ros for god information under processen - fra tilbudsgivning, under arbejdets udførelse og afsluttende gode råd med på vejen.
Flot arbejde med opsætning af haveskur. Udført omhyggeligt, pænt og effektivt. Overholder aftaler og ikke mindst kommunikere ud i god tid, hvad planen er. Afslutningsvis fik jeg lidt gode råd med på vejen med hensyn til vedligeholdelse. Da fakturaen kom var arbejdet faktisk billigere end tilbuddet. Tak for et godt arbejde, Casper.
Tak Casper.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
-
 
 
Dato: 18/01-2018
Anmeldt af: Billy Petersen, 2680 Solrød Strand
Byggeår2018
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:  
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde
indskæring af hæk
Super service både inden udførelse samt efter udførelse af arbejdet, idet vi blev orienteret hvornår det blev udført, og efter at arbejdet var udført, hvor vi fik en meddelelse med et billede på sms, at nu var arbejdet udført. Det kunne ikke være bedre, og ingen tvivl om, at Stevns Multiservice vil vi benytte igen, samt anbefale til andre.
 
 
Dato: 10/12-2017
Anmeldt af: Jeanette Press, 4652 Hårlev
Byggeår: 2017
Opgaver: Omkring, Indkørsel
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Bortskaffelse af byggematerialer
Super professionelt arbejde. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 05/01-2018
Anmeldt af: Michaels håndværkerservice. , Michaels håndværkerservice, 4600 Køge
Byggeår: 2018
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Arbejdes lamper og blizt blink
Casper har fikset min ladbil med en masse arbejdes lys og blizt blink.
Kan klart anbefalede Casper
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde


Dato: 16/01-2018
Anmeldt af: Charlotte Poulsen, 4640 Faxe
Byggeår2017
OpgaverIndvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde
Hjælp til isolering af 1.sal
Man er i gode hænder. Hvis der er tvivl om kvalitet og udførsel fra håndværkers side udføres opgaven ikke. Håndværker med sans for kvalitet og ordentlig udførsel af opgaven til fair pris.
 
 
Dato: 07/12-2017
Anmeldt af: Pia Hingstrøm, 4700 Næstved
Byggeår2017
OpgaverUdvendig, Indvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Hegn.Og Små ting.
Håndværkeren kommer til tiden som aftalt.
Arbejder uden pauser. Koncentraret og rigtig.
Er meget pålidlig.
Værd at anbefale.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 10/12-2017
Anmeldt af: Jeanette Press, 4652 Hårlev
Byggeår2017
OpgaverOmkring, Indkørsel
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Bortskaffelse af byggematerialer
Super professionelt arbejde. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde


Dato: 25/11-2017
Anmeldt af: Birgit Ingvor, 4600 Køge
Byggeår2017
OpgaverIndvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:
Flytteopgaver
Hjulpet med praktiske opgaver to gange i forbindelse med flytning.
Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
4
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 4.5
Verificeret kunde

 
Dato: 26/11-2017
Anmeldt af: Andre Rafn, 4653 Karise
Byggeår2017
OpgaverIndvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Efterisolering af 100m2 med 95mm isolering. Ej på lavloft over stue grundet utilgængelighed.
Rigtig god service, han holdt sine aftaler, og har lavet et godt stykke arbejde
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 26/11-2017
Anmeldt af: Jytte Madsen, 4632 Bjæverskov
Byggeår2017
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Klippet hæk, skrællet græs af, kørt affald væk. God oplevelse. 
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato for besøg af os:
- 10-11-2017
Navn: Hans Mollerup
Postnummer og by:
- 4673 Rødvig Stevns
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5 Alle aftaler blev overholdt
Kommunikation 1-5:
- 5 En behagelig person at snakke med,og arbejde sammen med.
Generel tilfredshed 1-5:
- 5 virkelig tilfreds med udførelsen af opgaven
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- JA , til hver en tid
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- JA det vil jeg til hver en tid
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- En kraftig oprydning på grunden på grund af flytning og kørsel med affald
RIS/ROS:
- Jeg har kun godt at sige om Casper og hans gå påmod, og jeg er meget tilfreds med hans arbejde.
Er der noget vi kan gøre bedre?:
- Intet.
Besked:
Jeg takker for et godt samarbejde.
 
 
Dato: 08/11-2017
Anmeldt af: Kasper Svensson, 4652 Hårlev
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Nedrivning af 2 gamle skure
Det har været en super oplevelse med en professionel tilgang hele vejen igennem.
Jeg kan klart anbefale dem og vil også selv bruge dem igen..
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 08/11-2017
Anmeldt af: Grethe Holme, 4660 Store Heddinge
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Hæk mod vej og bagved
Altid samarbejdsvillig, kommer til tiden og overholder aftaler. Meget fleksibel.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 13/11-2017
Anmeldt af: Charlotte Poulsen, 4640 Faxe
Byggeår: 2017
Opgaver: Omkring, Hegn/støttemur
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Opsætning af glashegn 10 stk
Overholder aftaler og laver et solidt og holdbart arbejde.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde
 
 
Dato: 15/10-2017
Anmeldt af: John Sørensen, 4652 Hårlev
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Lugning af ukrudt terrasse
Det tog kortere tid end estimeret
Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 4.6
Verificeret kunde

 
Dato: 29/10-2017
Anmeldt af: Dennis , 4690 Haslev
Byggeår: 2017
Opgaver: Omkring, Haveanlæg, Flisebelægning
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Lugning af ukrudt
kanon oplevelse....super kommunikation og meget flexible med aftalen.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 08/11-2017
Anmeldt af: Grethe Holme, 4660 Store Heddinge
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Hæk mod vej og bagved
Altid samarbejdsvillig, kommer til tiden og overholder aftaler. Meget fleksibel.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde
 
Dato: 08/11-2017
Anmeldt af: Kasper Svensson, 4652 Hårlev
Byggeår2017
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0


Nedrivning af 2 gamle skure
Det har været en super oplevelse med en professionel tilgang hele vejen igennem.
Jeg kan klart anbefale dem og vil også selv bruge dem igen..
 
Dato: 13-10-2017
Navn: Helene Buch Brøndel
Postnummer og by:
- 4600
Skala 1-5 (5 højest):
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 4
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Opgravning af rødder i haven.
RIS/ROS:
- Super god service. Kasper prøver altid at finde den billigste og bedste løsning. Kan kun anbefale ham.
 
 
Dato: 10/10-2017
Anmeldt af: Arne Nielsen, 4671 Strøby
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Opsætning af hegn med låge
Opgaven bestod i indhegning af have med trådhegn, 95 meter, samt en låge ud mod vejen. Den blev løst hurtigt og perfekt.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 12/10-2017
Anmeldt af: Anita Larsen, 4660 Store Heddinge
Byggeår: 2017
Opgaver: Indvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Opsætning af lamper i stue og gang
Punktlig, hurtig service, høflig,
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 5.0
Verificeret kunde

 
Dato: 15/10-2017
Anmeldt af: John Sørensen, 4652 Hårlev
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Lugning af ukrudt terrasse
Det tog kortere tid end estimeret
Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 4.6
Verificeret kunde
 
 
Dato: 06/10-2017
Anmeldt af: Malthe Vad, 4600 Køge
Byggeår2017
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Bortkørsel af affald
Perfekt service og meget tilfreds.
PS. Det var en træls opgave.
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet 4.9
Verificeret kunde
 
 
Dato: 20/09-2017
Anmeldt af: Snevagten A/S, SNEVAGTEN A/S, 2610 rødovre
Byggeår2017
OpgaverUdvendig, Indvendig, Omkring
Vi har brugt Stevns multiservice til en masse ting da vi har skulle flytte lokaler. Vi er mere end glade for den service og vi vil altid bruge dem til sådan noget arbejde.
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet score 5.0
Verificeret kunde
 
 
Dato: 18/09-2017
Anmeldt af: Frank Johansen, 4690 Haslev
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Hækklipning, alt er super godt!
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet score 5.0
Verificeret kunde
 
 
Dato: 16/09-2017
Anmeldt af: Ejerforeningen "Den gamle lægegård" i Terslev, Lisbeth Henneby Nielsen, 4690 Terslev
Byggeår2017
OpgaverOmkring, Haveanlæg
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Del med andre:
EKSTRA OPGAVER terslev bygade 34
Et virkelig godt samarbejde med et proffesionelt firma.
Desuden drager firmet omsorg for vores individuelle ønsker på en yderst kompetent måde. Vi er meget tilfredse.
En super samarbejdspartner. Foreløbig er der givet tilbud og en aftale til udførelse i september 2017
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet score 5.0
 
 
Dato: 05/09-2017
Anmeldt af: Ghita Thunbo Luthon, 4652 Hårlev
Byggeår: 2017
Opgaver: Udvendig, Indvendig, Omkring
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Havearbejde
Altid til tiden og i orden!
Kommunikation
4
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet 4.8
Verificeret kunde
 
 
Navn: Lizet Thomsen
Dato for besøg af os:
- 10-09-2017
Postnummer og by:
- 4671 Strøby
Skala 1-5 (5 højest)
Oprydning 1-5:
- 5
Prisniveau 1-5:
- 5
Aftaler 1-5:
- 5
Kommunikation 1-5:
- 5
Generel tilfredshed 1-5:
- 5
Jeg vil bruge Stevns Multiservice igen? JA/NEJ:
- Ja
Jeg vil gerne anbefale Stevns Multiservice til andre? JA/NEJ:
- Ja
Hvad har vi hjulpet dig med?:
- Løbegård til katte
RIS/ROS:
- Super flot arbejde. Jeg skulle have bygget en løbegård til mine katte. Casper var klar på udfordringen med det samme, så nu har mine katte ca 20 m2 overdækket gård at hygge sig i. Kan kun anbefale Stevns Multiservice.
 
 
Dato:
01/09-2017
Udskiftning af køkkenbordplader i lejlighed.
Demontering af gamle plader, vask, komfur og amatur. Nye flotte massive egetræs plader monteret, montering af vask, gas komfur, tilslutning af vand og afløb.
Hej Casper
Så er pengene overført.
Tak for arbejdet og du fik det passet ind i din travle hverdag.
Vi ringer en anden gang og jeg skal nok reklamere for dig.
Mange hilsner
Anne-Mette Grøn
2450 København SV
 
 
Dato:
06/09-2017
Anmeldt af: Heidi Søgaard, 4653 Karise
Byggeår2017
OpgaverUdvendig
JA, jeg vil bruge Stevns multiservice igen
Er lige kommet hjem.... Er du da sindsyg et fantastisk job du har lavet.... Jeg er meget glad og glæder mig til at se det rigtigt i morgen. Du er en stjerne.
Græsslåning af meget højt og tykt græs på hele ejendommen
Efter vore havetrakorer strejkede havde vi ikke fået slået græs i to måneder over sommeren. Det var højt og tykt og fyldt med ukrudt og havde lagt sig ned. Jeg skrev til Casper og han svarede i løbet af et par timer, at han kunne komme i morgen aften og slå det. Jeg havde ikke de store forventninger til resultatet da jeg selv har prøvet at slå græs, der ligger ned. Tæt på umuligt....Jeg var ikke hjemme da han kom, men inden jeg kom hjem tikkede der en sms ind med 12 billeder af det færdige projekt. Det var simpelthen så flot gjort. Jeg tror aldrig græsplænen har været så pæn.... Og så klippede han lige vores 400 meters indkørsel, så jeg kan køre op til mit hus uden at bilen får en undervognsskuring af ukrudt og græs. Tak Casper.... er simpelthen så glad her til morgen
 
 
Dato:
29/01-2016
Anmeldt af:
Ulla Porsman, 4690 Haslev
Byggeår:
2016
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Antenneproblemer
Selvom opgaven ikke kunne løses er vi meget tilfredse og vil bruge
Handymanden igen
 

Dato:
19/05-2016
Anmeldt af:
Karin, 4654 Faxe Ladeplads
Byggeår:
2016
Opgaver:
Omkring, Haveanlæg
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Hønsehus
Hej Casper! Hvor er den dog fin! Tak! Jeg sender fotos, når der er
hønsebasser i den, så du måske kan bruge dem på din hjemmeside. Mange
ville ønske sig en så fantastisk hønsegård! Det er så sjovt, at holde
høns. Mange hilsner Karin - Faxe Ladeplads
 

Dato:
04/02-2016
Anmeldt af:
Edit Mikkelsen, 4690 4690 Haslev
Byggeår:
2016
Opgaver:
Hegn/støttemur, Flisebelægning, El-arbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Lamper
Rigtig fin og hurtig service. Tusind tak. Hilsen Edit Mikkelsen


Dato:
22/06-2016
Anmeldt af:
Erik Lindstam, 4652 Hårlev
Byggeår:
2016
Opgaver:
Omkring, Haveanlæg
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Rodfæsning - perfekt
Rodfræsning efter 7 stk  2m høje tujaer
 

Dato:
10/02-2016
Anmeldt af:
Charlotte Christensen, 4683 Rønnede
Byggeår:
2016
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Andet
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Super god service
Tak for besøget i dag, Casper. Det tog jo ingen tid for dig at sætte det
spejl og de håndklædekroge op :) Det ser sk... godt ud, og vi takker endnu
engang for den dejlige gevinst i din Facebook-konkurrence, hvor vi vandt 1
times handymand. Jeg nåede lige at snuppe et foto af dig, så alle andre
også kan se, hvem de skal ringe efter, næste gang de for brug for en
handymand.
 

Dato:
22/06-2016
Anmeldt af:
Lars Nørlund Kloster, 4672 Klippinge
Byggeår:
2016
Opgaver:
Omkring, Haveanlæg
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Alle aftaler overholdt
Hækkeklipning og efterfølgende oprydning


Dato:
10/02-2016
Anmeldt af:
Anette Buch, 4600 Køge
Byggeår:
2016
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Andet
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Varm anbefaling herfra!
Helt igennem perfekt ..... Kan varmt anbefales ...... Snart skal haven gøres
forårsklar .... 
 

Dato:
27/06-2016
Anmeldt af:
Rico Ankerberg, 4683 Rønnede
Byggeår:
2016
Opgaver:
Omkring, Andet
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Opsætning af gyngestativ
Vi fik en fair pris af Casper for opsætning af vores nye gyngestativ og
selvom der var lidt ventetid, det er der jo altid når man ikke kommer først
:-), så blev dagen overholdt og hurtigt sat op og til perfekt udførelse,
jeg kan anbefale Casper for hvad han har udført hos os
Så alt i rette tid, til rette pris og flot resultat, vi bruger gerne
Handymanden i Faxe igen
 

Dato:
12/02-2016
Anmeldt af:
Pia B Hingstrøm, 4700 Næstved
Byggeår:
2016
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Andet
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Flytteopgaver
Casper mødte præsist op til tiden. Havde de matrialer med som skulle
bruges. Så det var super godt.
Arbejde meget med de opgaver der var, Fandt en løssning på problemer.Så
alt gik godt og gnidningsfrit.
Han var desuden venlig. 
Så alt blev lavet til min tilfredsstillelse.
 

Dato:
07/03-2016
Anmeldt af:
Signe Langkjær , 4700 Næstved
Byggeår:
2016
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Generelt tømmrearbejde
Lyn hurtig service, professionelt udført.


Dato:
08/04-2016
Anmeldt af:
Jørgen Larsen, 4652 4652 Hårlev
Byggeår:
2016
Opgaver:
Hegn/støttemur, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Opsætning af hegn
Nedgravning af stolper og hegn rundt om ejendom.
Fra kontakten til Handymanden Faxe til den første kontakt og efterfølgende
besøg for tilbudsgivning gik der 1 dag. Tilbud ankom hurtigt, og indtil
udførelsen af arbejdet var der jævnligt kontakt. De aftaler der blev
indgået blev overholdt til punkt og prikke - arbejdet blev udført
professionelt og korrekt. Udover hegn blev der fremstillet en låge.
 

Dato:
15/01-2016
Anmeldt af:
Mogens Stilhoff, 4690 Haslev
Byggeår:
2016
Opgaver:
Udvendig, Tagrender
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Flot arbejde
Hurtig og venlig betjening og perfekt udført arbejde- til en meget rimelig
pris


Dato:
23/04-2016
Anmeldt af:
Rikke Rasmussen , 2670 Greve
Byggeår:
2016
Opgaver:
Omkring, Hegn/støttemur
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Rækværk omkring trappe
Rigtig god service, det er ikke sidste gang vi bruger dette firma


Dato:
27/04-2016
Anmeldt af:
André, 2670 Greve
Byggeår:
2016
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse, Fag og totalentreprise, El-arbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Udskiftning af toilet.
Udskiftning af toilet, trække div. Kabler, og udførelse af have arbejde.
jeg har altid været meget tilfreds med Caspers arbejde, og priser. Der er
ingen tvivl om at jeg vil bruge ham igen.

Dato:
26/01-2016
Anmeldt af:
Rikke Hochauer, 4600 Køge
Byggeår:
2016
Opgaver:
Udvendig, Døre/vinduer, Fag og totalentreprise, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Reparation af dør
Veludført renovering af indgangsdør.
 

Dato:
10/05-2016
Anmeldt af:
Randi Wiese, 2000 Frederiksberg
Byggeår:
2016
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Nedrivning af indbygget skab
Arbejdet blev gjort omhyggeligt, hurtigt og helt efter aftale. Casper er
venlig og imødekommende og har gode ideer til, hvordan opgaven løses.
Jeg vil helt sikkert benytte ham igen.
 

Dato:
14/10-2015
Anmeldt af:
Margit Fritzner, 4683 Rønnede
Byggeår:
2015
Opgaver:
Omkring
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Super dygtig
En helt utrolig dygtig pålidelig på alle fronter, kan kun anbefale at bruge
ham.
Fornuftige priser og overholder aftaler.. 
 
 
Dato:
19/12-2015
Anmeldt af:
Elin Jensen, 4690 Haslev
Byggeår:
2015
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Har været meget tilfreds med hjælpen derfra kan kun anbefale hjælp derfra
 
 
Dato:
25/12-2015
Anmeldt af:
Steen Hansen, 4720 Præstø
Byggeår:
2015
Opgaver:
Omkring, Haveanlæg
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
God oplevelse
Har brugt handymanden fra Faxe 2 gange og har været meget tilfreds begge
gange. Godt udført arbejde og super oprydning bagefter - Kan absolut
anbefales!
 
 
Dato:
09/11-2015
Anmeldt af:
Kirsten Kruse, 2800 Kgs.Lyngby
Byggeår:
2015
Opgaver:
Udvendig, Haveanlæg
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Ny terrasse
Alt i alt en rigtig god oplevelse, udførte opgaven som aftalt. Overholdt
aftaler og leverede et super godt resultat. Er super tilfreds.
 
Dato:
18/12-2015
Anmeldt af:
handymanden faxe, Birgit Hansen, 2100 København Ø
Byggeår:
2015
Opgaver:
Indvendig, Køkken, Fag og totalentreprise, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
 

Rigtig dygtig flink mand
Jeg kan kun anbefale alle at bruge Casper!
Han er en super flink og frisk mand der går op i alt hvad han laver.
Kommer altid til aftalt tid, super reel og fin pris
Jeg bruger ham til stort set alt jeg skal have lavet
Er der nogen han ikke kan selv, så finder han altid en løsning eller en
"kollega" der kan hjælpe
STOR ros til Casper herfra! 
Syntes det er så flot det han har fået bygget op gennem årene.
 
 
Dato:
28/12-2015
Anmeldt af:
Lone Falck Hansen , 4640 Faxe
Byggeår:
2015
Opgaver:
Omkring, Haveanlæg
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Rigtig godt arbejde
Alt er som aftalt-kan stærkt anbefales 
 
 
Dato:
30/12-2015
Anmeldt af:
Dansklærerforeningens Hus, 1862 Frederiksberg C
Byggeår:
2015
Opgaver:
Udvendig, Facade/murværk, Indvendig, Væg/Loft, Ventilation
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Meget tilfreds
Kun gode erfaringer
 
 
Dato:
18/12-2015
Anmeldt af:
Lotte Hansen, 2400 København SV
Byggeår:
2015
Opgaver:
Omkring, Carport/Garage, Fag og totalentreprise, Nedrivning, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Flot arbejde
Jeg kan kun anbefale Casper (Handymanden Faxe)
Super flink gut der laver et rigtig pænt stykke arbejde.
Rydder pænt op efter sig, og tager affald med retur
Virkelig super service, og meget fint tilbud som er accepteret med fuld
tilfredshed.
 
 
Dato:
31/12-2015
Anmeldt af:
Stevns Varmepumpe Teknik ApS, Carsten Mogensen, 4671 Strøby
Byggeår:
2015
Opgaver:
Nedrivning, Andet
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
God underentreprenør
Jeg har brugt Faxe Handymand som medhjælp i mit firma op til flere gange
gennem de sidste par år.
Casper møder punktligt til de aftalte tider og gør generelt et godt arbejde
og indtryk hos mine kunder.
Faxe Handymand er desuden yderst rimelig i priserne for det udførte arbejde
og jeg vil bestemt bruge ham igen, når opgaverne er til det.
Jeg kan varmt anbefale firmaet, både til private/-erhvervs kunder og som
underentreprenør.
Mvh. Carsten - Stevns Varmepumpe Teknik ApS
 
 
Dato:
18/12-2015
Anmeldt af:
handymanden faxe, Søs Sørensen, 4653 Karise
Byggeår:
2015
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Omkring, Fag og totalentreprise, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Verdens bedste handymand
Kan jeg kun varmt anbefale. Han er klar på de mest mærkelige opgaver, lige
fra at pakke camping ned og flytte hjem, til at sætte en enkel hylde op på
badeværelset. Og så selvfølgelig hækklipning. Han er guld værd....
 
 
Dato:
18/12-2015
Anmeldt af:
handymanden faxe, Mikkel Preisler, 4690 Haslev
Byggeår:
2015
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Omkring, Haveanlæg, Hegn/støttemur
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
God service
Mikkel Preisler:
God service. 
Kom til aftalt tid, udførte mere end aftalt på trods af fast pris. 
Kan varmt anbefales !
 
 
Dato:
19/12-2015
Anmeldt af:
Jens Dahl, 4652 Hårlev
Byggeår:
2015
Opgaver:
Omkring, Haveanlæg
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Har du 2 min?
Seriøs, venlig, troværdig og dygtig mand, der overholder aftaler. Har brugt
Handymanden Faxe i flere år.
 
 
Dato:
28/12-2015
Anmeldt af:
Bente Sørensen, 4640 Faxe
Byggeår:
2014
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Andet
JA, jeg vil bruge Handymanden Faxe igen
Du kan regne med Handymanden Faxe
Lave du en aftale med Handymanden Faxe, så er du sikker på veludført
arbejde, og er der aftalt at der skal rydes op, så er det bare i orden.
Er du selv villig til at give en hånd med, så er det bestemt en mulighed og
dit projekt bliver derfor også lidt billigere.
Vi har bestemt være glade for Casper, og vil bruge ham igen, og gerne
anbefale ham til andre.
 
Stevns multiservice | CVR: 35787267 | v. Casper Brix Dyhring Winther, Frøslev Bygade 11 - 4660 St.Heddinge - Stevns  | Tlf.: 82820090 | stevns-multiservice@mail.dk